Tallinna erivajadustega laste- ja noorte XVII lauluvõistluse „Laulurõõm 2023“ kokkuvõte

Head sõbrad! Reedel, 12. mail 2023 selgusid Tallinna erivajadustega laste- ja noorte lauluvõistluse „Laulurõõm“ tulemused. Kokku esines 58 lauljat.

 Žürii koosseisus Tiina Mägi (esimees), Merike Nurk, Juta Olesk, Mari-Ann Bruncrona ja Kelly Tikkop otsustasid:

GRAND PRIX: Tondi Kool – “Rebaste laul“, õpetaja Kahro Kivilo. Õpilased Anni Makarevitš, Hanna Kruusement.

NOOREM VANUSEASTE: I koht: Südalinna Kool – „Sõit pilvelaeval“, õpetaja Angelika Kadarik. Õpilased Adele Anton, Kristiin Anton. II koht: Tondi Kool, „Politseniku laul“, õpetaja Margit Kõpper. Õpilane Kristofer Annuk. III koht: Tallinna Kanutiaia Huvikool, „Suvi“, õpetaja Ljudmila Solovjova. Õpilased Serena Ferrari, Polina Minina, Ramil Mokritski, David Papinian.

KESKMINE VANUSEASTE: I koht: Tondi Kool – „Käed külge löö“, õpetaja Margit Kõpper. Õpilane Emma Arumeel. II koht: Tallinna Mustjõe Gümnaasium, „Dance Monkey“, õpetaja Margarita Kulagina. Õpilased Maria Fateeva, Oleg Ipatov. III koht: Tallinna Kadaka Põhikool, „Kauges külas“, õpetaja Ksenia Obeshisvet. Õpilane Vitali Viguro.

VANEM VANUSEASTE: I koht: Tallinna Kanutiaia Huvikool, “Õpetaja”, õpetaja Ivar Sirp. Õpilane Janno Müütnik. II koht: Tallinna Kanutiaia Huvikool, „Ilusa rõõmu laul“, õpetaja Ivar Sirp. Õpilane Maili Toomar. III koht: Tallinna Kanutiaia Huvikool, „Vaid sinu naer“, õpetaja Ivar Sirp. Õpilane Allan Karu.

Õnnitleme kõiki tublisid osalisi!

Aitäh, Tiina Soosalu idee hoidmise ja abi eest!  

Täname Tallinna Haridusamet, Eesti Punase Risti Tallinna Selts.

Kohtumiseni kevadel 2024!