Tallinna lasteaiad esinevad teatrifestivalil „Kanutiaia Kann“

Teisipäeval, 13. märtsil kell 9.20 avatakse Tallinna Kanutiaia Huvikoolis (Aia tn 12) XVII Tallinna laste teatrifestival „Kanutiaia Kann“.

Seekordne festival on pühendatud „Eesti Vabariik 100“ raames valdavalt eesti autorite loomingule.

Traditsioonilisel, seekord lausa kuus päeva kestval teatrifestivalil astub lavale 59 näitetruppi erinevatest lasteaedadest. Pisikesed näitlejad koos tublide õpetajatega on ette valmistanud nii näitekirjanike tekste, omaloomingut kui ka tuntud klassikalisi muinaslugusid.

Etendusi vaatab lisaks publikule ka žürii, kes annab lavastajatele-juhendajatele tagasidet ning jagab eripreemiaid. Vaatama ja kaasa elama on oodatud kõik huvilised – lastega pered, õpilased, õpetajad koolidest ja lasteaedadest, vanaemad ja vanaisad.

Vaata festivali KAVA.

Sissepääs on tasuta.

Info telefonil 6440989

Vaata festivali pilte 13. märts ;  14. märts ; 15. märts ;  16. märts ; 17. märts ; 18. märts